padi

EFR

EFR 

dan europe

Duikreizen

Een aantal keer per jaar gaan wij met een groep op (duik) vakantie. Wij hebben verschillende bestemmingen op onze lijst, maar in principe kun je alle bestemmingen van Divingworld bij ons boeken. vraag ons naar de beste plekken en ga genieten van al het moois onderwater.
Wil je met onze groepsreis mee en wil je misschien een PADI cursus doen? Vraag het ons!

 

Tentenkampen Egypte

Vanaf het duikcentrum in Marsa Shagra en Marsa Nakari in Marsa Alam is het 3 meter lopen naar de Rode Zee!! In het water begint het genieten direct. Zodra je onder water bent zie je de meest prachtige vissen en koralen. Deze plekken zijn uniek in de wereld vanwege de mooie duikplekken en het gemakkelijke duiken.
Wij duiken daar met Red Sea Diving Safaris.
lees meer

Malta

Interesse in grotten en mooie wrakken? Malta is de parel in de Middellandse Zee. Een groot stuk steen in een hele grote zee met daarom heen mooi onderwaterleven, prachtige vergezichten tussen de rotsen en grotten en hele mooie wrakken. In de zomer is het water aangenaam warm en kristalhelder.Een van onze favoriete plekken om even snel naar toe te gaan. Dichtbij en goed betaalbaar.
Wij duiken daar met o.a. met Diveshack.

lees meer

Curacao

Parelwitte stranden, salsa muziek en lopend het warme water in. Wat moeten wij hier nog over vertellen? Curacao is een perfecte plek om vakantie te mengen met duiken.
Wij duiken daar met onze collega's van Sublub Curacao.

lees meer

Indonesie Sulawesi.

Wij zijn verliefd geworden op 2 plekken in Sulawesi.
1. Manado. Vanaf het resort van Thalassa Diving van Simone, kan je met de boot naar het natuurreservaat Bunaken. Ook is er een huisrif om leuke duikjes te maken.

lees meer

2. Lembeh. Dit is de macro hoofdstad van de wereld. Wij zijn hier al 2 keer geweest en blijven ons iedere duik verbazen. Wij raden hier 2 resorts aan.

lees meer

Kijk voor alle informatie op www.divingworld.nl