padi

EFR

EFR 

dan europe

Duikreizen - Curacao

In Curacao werken wij samen met Duikschool Sublub Curacao. Deze duikschool werkt al heel lang op dit prachtige eiland. Met zijn vele Nederlandse instructeurs heb je daar het beste van 2 landen. Professionele begeleiding in de Europese talen en een schat aan Caribische schoonheid onderwater.

De duikschool op Curacao word geleid door Kees Maas en Mieke Hukshorn. Als duikers hebben Kees en Mieke over de hele wereld gedoken en een schat aan ervaring opgedaan. Als echtpaar weten Kees en Mieke de duiklessen op een leuke en ontspannen manier vorm te geven.
Sublub Curacao is een PADI familie duikschool waardoor het makkelijk is om er naar binnen te stappen. Er staat altijd een kopje koffie klaar en er is tijd voor een praatje. De theorie lessen geven wij vanaf ons terras met uitzicht over de Caribische Zee. Ons "huisrif" ligt voor de deur!
De duikschool is te vinden in Piscadera Bay naast Hooks Hut. Samen met RonRon Watersport (link)zorgen we voor een breed scala aan watersportactiviteiten. U kunt een scooter- of snorkeltour maken, lekker kanovaren, heerlijk duiken, een boottocht maken of genieten van het zandstrand. Kortom, voor ieder wat wils.

Kijk voor alle informatie op www.divingworld.nl