padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Staff Instructeur

Als je eenmaal je MSDT hebt behaald en veel ervaring hebt in het lesgeven zul je zien dat onze Course Director Rene Bakens vaak wel een extra handje kan gebruiken bij het opleiden van instructeurs. Doe je Staff opleiding bij ons en je mag de Course Director bijstaan bij de IDC's. Loop een gehele IDC mee en herhaal nog een keer je theorie. Leer het beoordelen van de IDC kandidaten en ga je gang. Nu mag je zelf ook AI kandidaten opleiden.

 

Wij hebben, als een van de weinige duikcentra in Nederland in Zeeland een eigen PADI Course Director die je 7 dagen in de week kan begeleiden. Dus niet part time met vaste tijden. Nee, samen maken we een traject!! In de PADI duikcentra op Center Parcs Port Zelande en op Camping Den Osse hebben we alle faciliteiten om je gemakkelijk naar je doel te begeleiden. Ook geven we deze opleidingen vanuit Rotterdam, Breda en Amstelveen. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Wanneer kan jij deze cursus doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

Interessant is het feit, dat dit een beroepsopleiding is, die vaak fiscale voordelen biedt. Voor meer informatie kun je de site van de belastingdienst bezoeken of ons bellen.
Deze opleiding begint vanaf € 695.=

Boek nu!!

Wil je meer weten over de prijzen van dit traject???

 

klik hier voor het cursusaanbod