padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Digital Underwater Photography DUP

In dit digitale tijdperk is fotograferen veel simpeler geworden. Maar ja, na het bekijken van het resultaat blijkt onderwater fotograferen toch iets lastiger dan bovenwater. Veel foto's zijn helemaal blauw. De vis onderwater had mooie kleuren en op de foto niet meer.
In de PADI DUP specialty (Digitale onderwater fotografie) leer je om te gaan met het weinige licht. Je krijgt les in het toevoegen van kleuren en het instellen en gebruiken van je witbalans.
Wij hebben simpele camara's van Canon, Olympus en Sealife, maar ook de luxe serie van Canon met Subal behuizing in onze school. Ook de gevorderde fotograaf is bij ons aan het juiste adres.
Geen lange theorie lessen, maar veel duiken en daarna alles op de computer bekijken en ook gelijk een les hoe je je foto's simpel kan bewerken op de computer om het beste resultaat te krijgen. Wij doen 1 duik in het zwembad en 1 duik in het buitenwater. Wat kost deze cursus? Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale Buddyfish prijzen. Uiteraard kan je verschillende materialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. (duikwinkel)
Omdat onderwaterfotografie niet alleen voor duikers is, maar ook voor snorkelaars geven wij diverse cursussen voor alle nivo's. Wij geven deze cursus vanuit de PADI duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Breda, Center Parcs Port Zelande en Camping Den Osse.

Deze specialty telt uiteraard mee voor je PADI Master Scuba Diver brevet.

 

dup

 

 

 

 

Wanneer kan jij een PADI specialty doen?

klik hier om terug te gaan naar het specialty menu

klik hier voor het cursusaanbod