padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Aware

Dit is het Paradepaardje van PADI. Aware betekent: bewust. bij deze cursus maken we je bewust van de kwetsbaarheid van het onderwaterleven. We leren je meer over hoe alles met elkaar verbonden is. Je krijgt informatie over de verschillende activiteiten die wereldwijd worden ondernomen om de natuur schoon te houden en te helpen.
Kortom, een must voor iedereen die interesse heeft in de natuur. Wij geven deze cursus vanuit de PADI duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Center Parcs Port Zelande en Camping Den Osse. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Deze specialty telt uiteraard mee voor je PADI Master Scuba Diver brevet.

Wat kost deze specialty??

20 september 2015 hebben we voor de 10e keer de grote PADI AWARE clean-up georganiseerd. De afgelopen jaren hebben we bijna de gehele (grote) jachthaven van Port Zelande schoongemaakt. Bijna!!! Maar nu gaan we de laatste steigers aanpakken zodat het gehele project klaar is. Wie werken er allemaal aan mee?

We verzamelen bij het duikcentrum van Port Zelande. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via info@duikschool.nl. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en tijden. Ben je een duiker? Doe met ons mee! Ben je geen duiker of wil je die dag niet nat worden? Doe dan ook mee!! Op de kant en in het water hebben we hulp nodig. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden. We willen wij het Project Aware sponsoren. Dus wij gaan van alle materialen die wij verhuren de helft van de opbrengst aan het goede doel schenken. Ook gaan we proberen iederen te overtuigen om een kleine bijdrage te geven voor dit prachtige gebeuren.

BBQ!!!!! Aan het einde van de dag gaan we met z'n allen BBQ'en bij de Ossehut. Onze vaste cateraar maakt er ieder jaar een prachtige afsluiting van. De kosten (exclusief drankjes) zijn slechts €10.= per persoon. Er is altijd ruime voldoende vlees, vis, salades, patat en stokbrood. Ook voor de BBQ graag aanmelden via info@duikschool.nl

Wat hebben we allemaal gevonden de laaste keer? Emmers, bezems, fietsen, flessen, stoelen, kinderwagen, afval, hout, touwen, dekzeilen, bolderkarren, steekwagens, visnetten, elektrische step, voetstep, lampen, roeiboot, vrachtwagenbanden, veel onderdelen van boten enz.
Veel van deze dingen zijn per ongeluk van boord gevallen. Veel dingen zijn ook gewoon in het water gegooid. In iedere geval hebben wij de booteigenaren en de havenmeester duidelijk kunnen laten zien wat er allemaal gebeurd in de haven. Dit jaar zullen we het laatste stukje van de haven gaan doen.

 

 

klik hier om terug te gaan naar het specialty menu

klik hier voor het cursusaanbod