padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Scuba Diver

Tijdens deze cursus leer je de eerste stap in duiken. Eerst wat theorie, dan het zwembad in voor allerlei oefeningen en daarna alles in de praktijk brengen in het buitenwater.
De cursus bestaat uit 3 theoriedelen, 3 zwembadsessies en 2 buitenwaterduiken. Aangezien wij alles met computer doen, doen we ook deze cursus met het verplichte PADI boek en gebruik van een SUUNTO duikcomputer. Dit is ook all-inclusive. Na deze cursus mag je met een instructeur of divemaster onder begeleiding gaan duiken. Als je aansluitend nog de laatste 2 sessies theorie, zwembad en buitenwater doet, heb je het complete PADI Open Water brevet,

Wij bieden deze duikcursus aan in 4 mogelijkheden;

  1. Het relaxte (zaterdag) traject. Alles onder het mom van Diving is FUN!! Heb je geen zin in iedere keer heel vroeg in de ochtend te beginnen en vind je je normale leven al druk genoeg? De PADI Open Water cursus in 2 zaterdagen is dan wat voor jou. De eerste zaterdag theorie en zwembad. vanaf 7.45.00 tot 16.00 uur. De tweede zaterdag gaan we in de loop van de dag 2 duikjes maken
  2. Het snelle (Go Go GO) traject. Heb je nooit tijd en altijd haast, maar wil je toch leren duiken? Dit duurt 2 dagen afhankelijk van je voorbereidingen. Op deze manier verlies je zo min mogelijk tijd en heb je maximaal rendement. De theorie doe je door vanuit huis te maken en te leren. Daarna een klein examen en dan,....... Gewoon lekker 2 dagen duiken. De eerste dag begint met 3 uur zwembad (van 7.45 tot 11.00 uur)gevolgd door 2 buitenwaterduiken. Wij geven deze cursus in het tropisch zwemparadijs van Center Parcs Port Zelande in Ouddorp en vanuit Breda. Vanuit het zwembad is het 2 minuten lopen naar het buitenwater en het duikcentrum zit daarnaast. Echt de duikcursus voor de duiker van nu. Alles bij de hand.
  3. Het "gebruikelijke" traject. Onze traditionele cursus. 3 keer een sessie op een dinsdag in het zwembad in Rotterdam of Amstelveen op vrijdag en 1 dag van 2 duiken. De theorie doe je door thuis te leren en een kort examen. De buitenwaterduiken worden, afhankelijk van de situatie op dat moment, gehouden in de Grevelingen, Vinkeveen of Oostvoorne.
  4. Maatwerk. Heb je weinig tijd of alleen tijd op bijzondere tijden? Wil je duiken met je eigen buddy of partner? Kortom wat jij wilt gaan wij organiseren.

Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je leren duiken en je PADI brevet halen.

Wanneer kan jij deze cursus doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

De kosten voor een complete cursus zonder verborgen kosten is slechts €299.=. Dit is inclusief alle duikapparatuur die je nodig hebt in het zwembad en open water. Je kan nu mooi je favoriete masker en snorkel uitzoeken. Dit is wel iets wat de meeste leerlingen als eerste uitzoeken om zelf te kopen.

Boek nu!!

Wil je de basisbeginselen uitbreiden? Doe dan de Advanced Open Water cursus en leer meer over duiken.

 

 

klik hier voor het cursusaanbod