padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Rescue Diver

Het Padi Rescue Diver programma leert je het belang van preventie en het handelen in noodgevallen met behulp van prettige materialen voor zelfstudie en praktijkoefeningen. Hoofdstukken over zelfredzaamheid, stress bij duikers, eerste hulp voor het duiken, handelen in noodgevallen, problemen met de uitrusting en andere onderwerpen bereiden je voor op het handelen in vrijwel ieder noodgeval, ongeacht of dit aan de waterkant is of in het water.

Het ontwikkelen van de theoretische kennis gebeurt hoofdzakelijk door zelfstudie met behulp van het PADI Rescue Diver Manual en de video. Voordat de training in het water begint, wordt de theoretische kennis met de instructeur doorgenomen.

Tijdens de duiken in het buitenwater zul je de in de theorie geleerde technieken toepassen in gesimuleerde praktijkoefeningen.
Deze oefeningen geven je het gereedschap en het zelfvertrouwen om de vaardigheden toe te passen in een noodsituatie. Verder zal je in het vervolg veel bewuster zijn van je omgeving. Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale Buddyfish prijzen. Uiteraard kan je verschillende materialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. (duikwinkel)

Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.
Wij geven deze duikcursus vanuit de PADI duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Breda, Center Parcs Port Zelande, Camping Den Osse.

Na het gehalen van je PADI Rescue Diver brevet, ben je klaar voor het echte werk om een PADI PRO (professoinal) te worden. doe nu de PADI Divemaster cursus en wordt lid van ons team!

Wanneer kan jij deze cursus doen?


Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

BEREID JE VOOR OP SERIEUS PLEZIER !!!!!!!!!!!! Boek nu!!

 

klik hier voor het cursusaanbod