padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI OWSI

Dit wordt wel heel serieus. :-)
Als je klaar bent, ben je een echte PADI professional. Een duikinstructeur!!
Je leert nu in 10 dagen alles over de theorie, de praktijk en de regels van het lesgeven. De divemaster theorie wordt nog even herhaald, alleen ligt de lat ietsjes hoger. Als wij alles aan je hebben geleerd, ga je naar het PADI examen. (IE) Een Course Director van PADI komt alles nog even doornemen en als je slaagt, ben je 1 van het team. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Wij bieden 3 pakketten aan.

IDC Bronze is een hele complete IDC met een voorbereidingsdag er bij. Tijdens deze dag kunnen we samen kijken of alle nodige skills en theorie uit de Divemaster cursus er nog goed in zit. Omdat je je EFRI brevet al in je bezit hebt, hoef je dit niet apart te doen.

IDC Silver is hetzelfde als de IDC Bronze. Alleen zit je EFRI cursus erbij in.

IDC Gold is hetzelfde als de IDC Silver. Alleen zit nu ook het MSDT gedeelte met 5 specialtys erbij.


Omdat wij het gehele jaar duikcursussen geven en met een goed team werken ben je bij ons aan het juiste adres om dit traject snel af te leggen. Belangrijker dan de snelheid van het traject is eigenlijk de kwaliteit van de opleiding. Wij leiden alle deelnemers op als ons eigen personeel. Dus niet alleen de uitvoeringsvereisten van PADI zijn belangrijk. Nee, wij willen professionals opleiden die wij zelf ook zouden willen hebben.

Wij hebben, als een van de weinige duikcentra in Nederland een PADI Course Director die je 7 dagen in de week kan begeleiden. Dus niet part time met vaste tijden. Nee, samen maken we een traject!! In de duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Center Parcs Port Zelande, Camping Den Osse hebben we alle faciliteiten om je gemakkelijk naar je doel te begeleiden. Na het behalen van je PADI OWSI instructeurs brevet, kan je bij ons meteen verder gaan voor je PADI MSDT. Door het aanleren van 5 PADI Specialtys, ben je PADI Master Scuba Diver Trainer. Dat het voordeel van een Full-time PADI Course Director. Geen wachttijden.

Wanneer kan jij deze cursus doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

Interessant is het feit, dat dit een beroepsopleiding is, die vaak fiscale voordelen biedt. Voor meer informatie kun je de site van de belastingdienst bezoeken of ons bellen. Deze kost vanaf € 600.= afhankelijk van je vooropleiding.

Boek nu!!

 

 

klik hier voor het cursusaanbod