padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Open Water Diver

Tijdens deze cursus leer je duiken. Eerst wat theorie, dan het zwembad in voor allerlei oefeningen en daarna alles in de praktijk brengen in het buitenwater.
De cursus bestaat uit 5 theoriedelen, 5 zwembadsessies en 4 buitenwaterduiken. Aangezien wij alles met duikcomputer doen, doen we ook deze cursus met het verplichte PADI boek en gebruik van een SUUNTO duikcomputer. Dit is ook all-inclusive.

Wij bieden deze duikcursus aan in 4 mogelijkheden;

  1. Het relaxte (zaterdag) traject. Alles onder het mom van Diving is FUN!! Heb je geen zin in iedere keer heel vroeg in de ochtend te beginnen en vind je je normale leven al druk genoeg? De PADI Open Water cursus in 3 zaterdagen is dan wat voor jou. De eerste zaterdag theorie en zwembad. vanaf 11.00 tot 16.00 uur. De tweede zaterdag gaan we in de loop van de dag 2 duikjes maken en de derde zaterdag ook. Deze dagen ben je maximaal 3-4 uurtjes bezig.
  2. Het snelle (Go Go GO) traject. Heb je nooit tijd en altijd haast, maar wil je toch leren duiken? Dit duurt 3 dagen. Op deze manier verlies je zo min mogelijk tijd en heb je maximaal rendement. De theorie doe je door vanuit huis te maken en te leren. Daarna een klein examen en dan,....... Gewoon lekker 2-3 dagen duiken. De eerste dag begint met 3 uur zwembad (van 7.45 tot 11.00 uur)gevolgd door 2 buitenwaterduiken. En,..... de tweede dag doen we dat gewoon nog een keer! Na dit weekeinde heb je je PADI Open Water brevet gehaald en kan jij met je buddy de onderwaterwereld gaan verkennen. Wij geven deze cursus in het tropisch zwemparadijs van Center Parcs Port Zelande in Ouddorp en vanuit Breda. Vanuit het zwembad is het 2 minuten lopen naar het buitenwater en het duikcentrum zit daarnaast. Echt de duikcursus voor de duiker van nu. Alles bij de hand.
  3. Het "gebruikelijke" traject. Onze traditionele cursus. 3 keer een sessie op een dinsdag in het zwembad in Rotterdam of Amstelveen op vrijdag en 2 dagen van 2 duiken per dag. De theorie doe je door thuis te leren en een kort examen. De buitenwaterduiken worden, afhankelijk van de situatie op dat moment, gehouden in de Grevelingen, Vinkeveen of Oostvoorne.
  4. Maatwerk. Heb je weinig tijd of alleen tijd op bijzondere tijden? Wil je duiken met je eigen buddy of partner? Kortom wat jij wilt gaan wij organiseren.

Bij Duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je leren duiken en je PADI brevet halen.

Wanneer kan jij deze cursus doen?

Zit je datum er niet bij? Mail dan voor andere opties.

Wat kost deze duikcursus?
De kosten voor een complete cursus zonder verborgen kosten is vanaf €375 tot €425=. (afhankelijk van het filiaal) Dit is inclusief alle duikapparatuur die je nodig hebt in het zwembad en open water.

Boek nu!!

Wil je de basisbeginselen uitbreiden? Doe dan de Advanced Open Water cursus en leer meer over duiken.

 

 

klik hier voor het cursusaanbod