padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Go Pro

Nu spreken we niet meer over een cursus, maar over een traject.
Je kunt instappen waar je maar wilt. Bij de intro, de PADI Open Water duikcursus het maakt niet uit. het enige wat telt is dat je een Padi duikprofessional wilt worden. Dit zijn alle opleidingen vanaf PADI Divemaster, Duikinstructeur (je doet de IDC Bronze, IDC Silver of IDC Gold), Staffinstructeur enz.
Omdat wij het gehele jaar duikcursussen geven en met goede teams werken in onze filialen, ben je bij ons aan het juiste adres om dit traject snel af te leggen. Belangrijker dan de snelheid van het traject is eigenlijk de kwaliteit van de opleiding. Wij leiden alle deelnemers op als ons eigen personeel. Dus niet alleen de uitvoeringsvereisten van PADI zijn belangrijk. Nee, wij willen professionals opleiden die wij zelf ook zouden willen hebben. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

 

Wij hebben, als een van de weinige duikcentra in Nederland een PADI Course Director die je 7 dagen in de week kan begeleiden. Dus niet part time met vaste tijden. Nee, samen maken we een traject!! In de duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Center Parcs Port Zelande en Camping Den Osse hebben we alle faciliteiten om je gemakkelijk naar je doel te begeleiden. Na het behalen van je PADI OWSI instructeurs brevet, kan je bij ons meteen verder gaan voor je PADI MSDT. Door het aanleren van 5 PADI Specialtys, ben je PADI Master Scuba Diver Trainer. Dat het voordeel van een Full-time PADI Course Director. Geen wachttijden.

Interessant is het feit, dat dit een beroepsopleiding is, die vaak fiscale voordelen biedt. Voor meer informatie kun je de site van de belastingdienst bezoeken of ons bellen. Deze opleiding begint met de PADI Divemaster duikcursus vanaf € 599.=

Boek nu!!

Wil je meer weten over de prijzen van dit traject???

 

klik hier voor het cursusaanbod