padi

EFR

EFR 

dan europe

 

Emergency First Response / AED

Bij de cursus Emergency First Response ga je het eerste hulp verlenen leren. Dit is gesplitst in primairy care en secondary care. Dit betekent: "Leren reanimeren en leren beademen bij een noodgeval of ongeluk." Daarna, als de hulpdiensten niet snel kunnen komen, om het slachtoffer veilig te stellen en eventuele verwondingen te verbinden, botbreuken te spalken en/of andere acties te ondernemen om ervoor te zorgen dat het slachtoffer de tijd kan overbruggen, totdat de hulpdiensten gearriveerd zijn.
Wij hebben 7 EFR Instructeurs en een EFR Instructor Trainer. Wil je de opleiding doen of zelf EFR Instructeur worden, meld je dan nu aan.

Het gedeelte AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Dit is een apparaat, dat men op iemand met een hartritmestoring of hartstilstand kan aansluiten en dat meet of er eventueel een schok toegediend dient te worden. Tegenwoordig zijn deze op veel openbare plaatsen opgehangen. Wil je ook iemand kunnen redden met deze apparaten? Leer het NU!!
Tevens kan er in de EFR cursus een optioneel programma voor het toedienen van 100% zuurstof gedaan worden.

Deze cursus is voor duikers en voor niet duikers. Tevens kun je met deze cursussen extra veiligheid brengen in uw thuis- en werksituatie. Het behaalde brevet is over de gehele wereld geldig.
Wij vinden dit een must voor iedereen. Daarom is de prijs van de cursus de eerste keer iets hoger vanwege de aanschaf van het lesboekje. Daarna kan je iedere jaar (naar keuze) of iedere 2 jaar (verplicht) de herhaling doen. De gehele cursus kost slechts € 125.= . De herhaling is tegen een speciaal tarief.

Wij geven deze cursus vanuit de PADI duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Center Parcs Port Zelande, Breda en Camping Den Osse.

Wanneer kan je deze duikcursus doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

Boek nu!!

 

klik hier voor het cursusaanbod