padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Divemaster

Nu spreken we niet meer over een cursus, maar over een nieuw leven.
Na deze cursus ben je een van de balangrijkste mensen in het professionele duiken geworden. Je kan als gids werken, helpen met lesgeven, EFR instrcteur worden. noem maar op!!! Het enige wat telt is dat je een Padi duikprofessional wilt worden. Omdat wij het gehele jaar duikcursussen geven en met een goed team werken ben je bij ons aan het juiste adres om deze cursus snel af te leggen. Belangrijker dan de snelheid van het traject is eigenlijk de kwaliteit van de opleiding. Wij leiden alle deelnemers op als ons eigen personeel. Dus niet alleen de uitvoeringsvereisten van PADI zijn belangrijk. Nee, wij willen professionals opleiden die wij zelf ook zouden willen hebben. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Wij hebben, als een van de weinige duikcentra in Nederland een PADI Course Director die je 7 dagen in de week kan begeleiden. en ook nog eens 3 IDC staff Instructeurs en 5 MSDT instructeurs. Dus niet part time met vaste tijden. Nee, samen maken we een traject!! In de duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Breda Center Parcs Port Zelande en Camping Den Osse hebben we alle faciliteiten om je gemakkelijk naar je doel te begeleiden.
Na het behalen van je PADI Divemaster brevet, kan je bij ons meteen verder gaan voor je PADI Assistent Instructeur. Dat het het voordeel van een Full-time PADI Course Director. Geen wachttijden.

Zit je datum er niet ??? Mail dan voor andere opties.

Interessant is het feit, dat dit een beroepsopleiding is, die vaak fiscale voordelen biedt. Voor meer informatie kun je de site van de belastingdienst bezoeken of ons bellen. Deze opleiding begint met de PADI Divemaster. Wil je meer weten over de prijzen van dit traject?

Boek nu!!

 

 

klik hier voor het cursusaanbod