padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Discover Scuba Diving (proefduik)

Het PADI Discover Scuba Diving programma is helemaal gemaakt voor de lol. Wil je gewoon een keertje proberen hoe het is om te duiken in een zwembad? Of wil je een leuk avondje uit met je vrienden of collega's? Gewoon lekker proefduiken.
Zonder ingewikkelde theorielessen of verplichtingen, gewoon lekker een uurtje duiken met een PADI Instructeur of hoog opgeleide PADI Divemaster. Voor kinderen vanaf 8 tot 105 jaar. Heb je een (kleine) beperking of vind je het een beetje spannend? Geen probleem!! Wij zijn ervoor opgeleid om jullie te helpen naar een leuke duikervaring. deze cursus doen wij iedere dinsdag in Rotterdam en iedere vrijdag in Amstelveen.

Het is zelfs mogelijk om deze zwembadsessie uit te breiden met een echte buitenwaterduik. Met begeleiding duiken in bijvoorbeeld het Grevelingenmeer op zoek naar de kreeften. Dan zijn de kosten slechts €99.= per persoon all-inclusive.
Wij geven deze combinatie in in al onze scholen. (Rotterdam, Breda, Amstelveen en Port zelande.)
Als je na de zwembadsessie of buitenwaterduik ook verslaafd raakt aan het duiken kun je deze ervaringen mee laten tellen voor je echte duikbrevet. Alles telt mee voor de Open Water duikcursus. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Omdat wij graag iedereen een keer willen laten duiken, kost een intro weinig. Voor weinig geld heb je een leuke avond uit. Wij doen de introductie iedere dinsdagavond in het zwembad in Rotterdam centrum en iedere vrijdagavond in Amstelveen. Boek nu!!

 

 

 

 

klik hier voor het cursusaanbod