padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Assistent Instructeur

Na het behalen van je Divemaster brevet, heb je alle gelegenheid om lekker als Staff mee te draaien. Wil je toch meer kunnen doen tijdens het helpen met lesgeven, dan is deze cursus een mooie opstap naar meer. Je leert nu alles om te assisteren bij een cursus. zelf leren ingrijpen bij cursussen, perfecte duikskills en natuurlijk wordt de theorie van de Divemaster nog even herhaald. wel wordt de theorie nu uitgebreid met de PADI standerds.
Omdat wij het gehele jaar duikcursussen geven en met een goed team werken ben je bij ons aan het juiste adres om dit traject snel af te leggen. Belangrijker dan de snelheid van het traject is eigenlijk de kwaliteit van de opleiding. Wij leiden alle deelnemers op als ons eigen personeel. Dus niet alleen de uitvoeringsvereisten van PADI zijn belangrijk. Nee, wij willen professionals opleiden die wij zelf ook zouden willen hebben.

Wij hebben, als een van de weinige duikcentra in Nederland, een PADI Course Director die je 7 dagen in de week kan begeleiden. Dus niet part time met vaste tijden. Nee, samen maken we een traject!! In de duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Center Parcs Port Zelande en op Camping Den Osse, hebben we alle faciliteiten om je gemakkelijk naar je doel te begeleiden. Na het behalen van je PADI Assistent Instructeur brevet, kan je bij ons meteen verder gaan voor je PADI OWSI. Door het aanleren van 5 PADI Specialtys, ben je PADI Master Scuba Diver Trainer. Dat het voordeel van een Full-time PADI Course Director. Geen wachttijden.
Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Wanneer kan je deze cursus doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

Interessant is het feit, dat dit een beroepsopleiding is, die vaak fiscale voordelen biedt. Voor meer informatie kun je de site van de belastingdienst bezoeken of ons bellen.

Boek nu!!

 

 

klik hier voor het cursusaanbod