padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Adventure Diver

Na het behalen van je PADI Open Water brevet liggen alle mogelijkheden open. Je kunt dan lekker gaan duiken met je buddy. Wil je dan een stapje verder, dan is de PADI Adventure Diver cursus een leuke opstap. Met deze duikcursus kies je gewoon een (of meer) van onderstaande duiken uit. Dit zijn de Adventure Dives. Je leest een hoofdstuk uit het PADI Advanced Open Water boek, maakt een paar herhalingsvragen om te controleren of je alles snapt en duiken maar. Samen met je instructeur maak jij je favoriete duik.

Per duik betaal je slechts €50.= per duik voor de duiklessen en begeleiding. Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale Buddyfish prijzen. Uiteraard kan je verschillende duikmaterialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. Indien beschikbaarin je taal kunnen er kosten bijkomen voor lesboeken en de brevetteringskosten zijn altijd apart. Wij duiken in Zeeland in de Grevelingen bij de duikschool bij Camping Den Osse, bij de duikschool in Center Parcs Port Zelande, in Vinkeveen en in Oostvoorne bij de Stormvogel. Uiteraard kunnen wij, als je dat wilt, op iedere andere lokatie ook duiken.

Wil je leren fotograferen, doe dan de "onderwaterfotografie" duik en combineer deze met "PPB" (Drijfvermogen) zodat je de mooiste foto's kan maken. Leer duiken met een droogpak om het hele jaar al het moois onderwater te kunnen zien. Leer het omgaan met Nitrox om het duiken met verrijkte lucht mogelijk te maken. Dan kun je langer duiken en je krijgt minder stikstof in je lichaam. Kortom alles is mogelijk. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Heb je 3 verschillende duiken uit de lijst gemaakt, dan kun je je PADI Adventure Diver brevet aan laten vragen. Wanneer je er vijf maakt, waarvan een Diepe duik en een Navigatieduik, dan heb je je PADI Advanced Open Water brevet gehaald.
Wij doen maximaal 2 a 3 duiken op een dag. Dus, in 1 dag je Adventure Diver brevet en in 2 dagen je PADI Advanced Open Water brevet.

Wanneer kan jij deze cursus doen? Iedere zaterdag vanaf 3 mei tot en met 25 oktober..

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

Welke duiken biedt Duikschool Buddyfish aan;

Je hebt de keuze uit de volgende duiken;

 

 

klik hier voor het cursusaanbod