padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Advanced Open Water Diver

Na het behalen van het PADI Open Water brevet kun je allerlei introducties doen in diverse bijzondere manieren van duiken. Dit zijn de PADI Adventure Dives.
Wil je meteen naar het "echte" duiken? Doe dan de PADI Advanced Open Water duikcursus en kies ervoor om meteen 5 duiken te maken. Een klein beetje lezen en verder gewoon lekker duiken met je buddy. Dit voelt niet als een duikles. Er is wel een instructeur in de buurt om je te helpen zodat je lekker kunt genieten. Verplicht zijn de Diepe duik en de Navigatie duik. De rest mag je zelf kiezen afhankelijk van wat je wilt en mogelijk is. Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Wil je op vakantie bijvoorbeeld naar Egypte of Curacao, dan zul je zien dat je deze cursus echt nodig hebt. Je gaat daar dan al heel snel dieper als 18 meter. Met de PADI Advanced Open Water cursus ben je er klaar voor. Wij geven de PADI Advanced Open Water cursus vanuit de duikscholen in Rotterdam, Amstelveen, Camping Den Osse en Center Parcs Port Zelande.

Wanneer starten wij deze cursus?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.


Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale prijzen. Uiteraard kan je verschillende materialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. (duikwinkel)

En wil je verder om te leren hoe je iemand en jezelf kan redden? Doe dan de PADI Rescue Diver cursus.

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

Je hebt de keuze uit de volgende duiken;

 

klik hier voor het cursusaanbod