padi

EFR

EFR 

dan europe

Duikreizen - Bonaire

Bonaire wordt ook wel Divers island genoemd. Geen woord teveel gezegd. Dit kleine eiland wordt omringd met de prachtigste Koraalriffen.
Het caribische eiland Bonaire is bijzonder trots op haar prachtige natuur. Zowel boven als onder water komt de natuurliefhebber volledig aan zijn trekken. Naar Bonaire gaat u om te duiken en om te genieten van de rust. Wanneer u op zoek bent naar kleinschaligheid, natuur en rust zult u zich op Bonaire direct thuis voelen. De gezellige sfeer en de vriendelijke bevolking maken van uw duikvakantie een feest!

Het kristalheldere water met een constante temperatuur van ca. 28 graden, de grote hoeveelheid aan riffen en verschillende duikplekken, gecombineerd met een aangename temperatuur, rust en een strikt marine park beleid hebben Bonaire de reputatie gegeven van 'divers paradise'. Deze slogan ziet u dan ook op alle autonummerborden terug…

De riffen rondom Bonaire zijn ongerept en kenmerken zich door de vele verschillende soorten kleurrijk koraal en de enorme hoeveelheid tropische vis. Ruim 60% van de duikstekken bereikt u vanaf de kant en dat is uniek in de wereld. Alle duikstekken zijn eenvoudig te bereiken en stroming is er nagenoeg niet. U vindt er ruim 86 duikplekken waarvan 51 vanaf de kant te bereiken zijn. De resterende duikstekken bevinden zich rondom het eilandje Klein Bonaire, dat per boot te bereiken is.

Wij duiken daar met Buddy Dive resort als uitvalsbasis, maar duiken meestal lekker met onze eigen auto waar en wanneer wij willen. (TIP!!! ga een nachtduik maken vanaf het resort en duik met de Tarponen)

Het Buddy Dive Resort geniet al jaren grote bekendheid vanwege haar relaxte en ongedwongen sfeer en beschikt ook nog eens over een goed uitgeruste 5* PADI duikschool. Direct voor het resort kunt u al genieten van de prachtige onderwater wereld van Bonaire. Ook niet duikers hoeven zich hier niet te vervelen want het resort biedt nog tal van andere activiteiten en excursiemogelijkheden.

Het laagbouw complex beschikt over 78 appartementen en kamers en ligt direct aan zee op ca. 2,5km van het centrum van Kralendijk.

Recreatieve mogelijkheden
Naast het 5* PADI duikcentrum beschikt het resort over 3 zwembaden en zonneterrassen met ligbedden en parasols. Ook niet duikers hoeven zich niet te vervelen, vanuit het resort worden verschillende activiteiten en excursies georganiseerd.

Kijk voor alle informatie op www.divingworld.nl