padi

EFR

EFR 

dan europe

Duikreizen - Manado

U duikt bij het 5* PADI duikcentrum Thalassa onder leiding van de Nederlandse Simone, die haar sporen in de Nederlandse duikwereld ruimschoots heeft verdiend.

Het duikcentrum beschikt over meerdere zeer ervaren gidsen en instructeurs. Twee grote en twee kleinere boten regelen het vervoer naar de verschillende duikstekken in de regio. De boten varen dagelijks uit naar een van de 37 duikstekken in de directe omgeving. Daarnaast worden er tevens trips georganiseerd naar de zuidkant van het Nationaal Park voor onverwacht “muck” duiken, ofwel de “critter tour”, naar de wat verderweg gelegen eilanden Manado Tua en Mantehague voor de “grote vis tour”, naar de Bangka Archipel (een ruim uur per snelle speedboot) voor de zachtkoralen en naar de Lembeh Strait aan de andere zijde van het eiland voor het onderwaterleven in het zwarte zand..

Vanzelfsprekend kunt u hier terecht voor alle Padi cursussen. Het serviceniveau is hoog en de staf verzorgt uw duikuitrusting, Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de duik! U duikt met maximaal 4 personen per duikgids en kan tot 5 duiken per dag maken. De vertrektijden van de boten staat vast maar u bepaalt zelf of u aan boord bent en hoeveel duiken u per dag maakt. En natuurlijk wordt er aan alle veiligheidseisen voldaan.

De duikuitrustingen en apparatuur zijn allemaal up to date en nieuw.

Kijk hier voor een leuke fotocompilatie.

Kijk voor alle informatie op www.divingworld.nl