padi

EFR

EFR 

dan europe

Duikreizen - Lembeh

Het Black Sands resort ligt in Kambahu Bay aan het zwarte strand in het midden van Lembeh Strait. Het strand ligt in de beschutte baai en vanwege het ontbreken van de stroming ideaal om te zwemmen of een duik te maken op het huisrif.

In het hoofdgebouw ligt op de heuvel waar u een prachtig uitzicht heeft over de baai en de verlichte bootjes die s’ avonds het water op gaan. Het restaurant, de bar en tv kamer/bibliotheek zitten in het hoofdgebouw. Het wifi signaal is hier het beste en u wordt dan ook uitgenodigd om hier onder het genot van een drankje uw mail o.i.d. te checken of bij te praten over de indrukwekkende duiken die u heeft gemaakt.

U verblijft op basis van volpension. Voor ontbijt, lunch en diner worden heerlijk verse gerechten bereid. Heeft u wensen of diëten dan kunt u het doorgeven en de koks houden hier rekening mee.
Ook koffie, thee en water zijn inbegrepen.

Kijk hier voor een mooie film gemaakt op dit prachtige resort en in Lembeh Straight Black Sands Resort.

Een andere plek die zeker de moeite waard is is Eco Divers in Lembeh.

Op zoek naar een unieke, stijlvolle en gastvrije plek om te verblijven, terwijl u geniet van duiken met Eco Divers in Lembeh’s magische makrowereld? Dan is dit de plek voor u! Eco Divers Resort Lembeh bieden een uniek, all-inclusive concept aan land, met de intensieve duikervaringen van een liveaboard. Lekker de hele dag duiken in de Lembeh Strait met verfrissingen, versnaperingen en een warme lunch aan boord en in de late namiddag genieten van de heerlijke maaltijden die uw chef-kok bereidt in uw eigen huisje!

Lembeh Cottages zijn zeer geschikt voor gezinnen en groepen of voor diegenen die een meer intieme ervaring zoeken dan de grote resorts te bieden hebben. Eco Divers Resort Lembeh zijn de toekomst van scuba duiken in de Straat van Lembeh!

Kijk hier voor een mooie film gemaakt op dit prachtige resort en in Lembeh Straight Eco Divers

 

Kijk voor alle informatie op www.divingworld.nl