padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Vakantie Open Water Diver

Tijdens deze cursus leer je duiken om daarna je cursus af te maken in een ander land. je kiest voor gemak en comfort in Nederland.. Eerst wat theorie, dan het zwembad in voor allerlei oefeningen.
De cursus bestaat uit 5 theoriedelen en 5 zwembadsessies en een theorieexamen. Als je alles goed hebt doorlopen krijg je van ons een referral formulier (Dit is een internationale doorverwijzing) waarmee je bij iedere PADI duikschool ter wereld de draad weer op kan pakken.

 

Wij bieden deze duikcursus aan in 3 mogelijkheden;

  1. Het snelle traject.
    Als je weinig tijd hebt kan dit DE optie zijn. Eerst maak je zelf thuis al je huiswerk en wij kijken alles vooraf na. We plannen een weekeinde en gaan beginnen met 3 uur zwembad. Daarna gaan we alle theorie doen d.m.v. een proef en echt examen. Als dit klaar is gaan we nog een keer het zwembad in voor de laatste sessie.
    In 1 weekeinde ben je helemaal klaar voor je vakantie. Het ideale is ook te tijd. 1 weekeinde van 8.00 tot 16.00 en in 2 dagen helemaal klaar. Wij geven deze cursus vanuit het zwembad bij Breda en Port Zelande. (Zeeland)
  2. Het "rustige" traject. 3 keer een sessie in het zwembad in Rotterdam (dinsdagavond) of Amstelveen (vrijdagavond) De theorie doe je door thuis te leren en bij ons een kort examen.
  3. De laatste is het maatwerk traject. Heb je weinig tijd of alleen tijd op bijzondere tijden? Wil je duiken met je eigen buddy of partner? Kortom wat jij wilt gaan wij organiseren.

Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen. Ook geven we deze opleidingen vanuit Rotterdam, Breda, Port Zelande, Den Osse en Amstelveen

Wanneer kan jij deze PADI cursus doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

Wat kost deze duikcursus???
De kosten voor een complete cursus zonder verborgen kosten is slechts €250.=. Dit is inclusief alle duikapparatuur die je nodig hebt in het zwembad en open water.

Boek nu!!

Wil je de basisbeginselen uitbreiden? Doe dan de Advanced Open Water cursus en leer meer over duiken.

 

 

klik hier voor het cursusaanbod