padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Peak Performance Buoyancy

De basis van het duiken. Tijdens de PADI Open Water cursus heb je de instructeur alleen maar horen praten over drijfvermogen. Langzaam aan heb je de eerste beginselen van het duiken geleerd. Eigenlijk wil je ook die perfecte hover (ook wel Boeddha genoemd) beheersen.
Daarnaast is het ook een uitdaging om perfect stil te kunnen blijven hangen. Wij je gaan fotograferen of wrakduiken? Wil je de kleine visjes en slakjes gaan zoeken? Kies dan voor deze specialty. Hij is niet stoer van naam, maar wel de must voor iedere duiker. Nooit meer de bodem aanraken, altijd veilig van het rif af, maar wel in de buurt. Wat kost deze cursus? Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.


Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale Buddyfish prijzen. Uiteraard kan je verschillende materialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. (duikwinkel)

Bij de PADI PPB cursus leer je alles over de controle van je drijfvermogen. In twee duiken ben je de drijfvermogen specialist. Wij geven deze cursus vanuit de PADI duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Center Parcs Port Zelande, Breda en Camping Den Osse

Deze specialty telt uiteraard mee voor je PADI Master Scuba Diver brevet.

Wanneer kan jij deze PADI specialty doen?

klik hier om terug te gaan naar het specialty menu

klik hier voor het cursusaanbod