padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Enriched Air Nitrox Diver

Altijd al in de Noordzee willen duiken? Wil je je bodemtijd verlengen om nog langer te kunnen duiken? Ben je ook zo moe van al die stikstof in je lijf? Wil je ook meeduiken op je duikvakantie met de groep?
Doe dan de PADI Nitrox (EANX) specialty!! Door het verhoogde percentage zuurstof in het gasmengsel, kan je langer duiken en bouw je minder stikstof op in je lichaam. Het is wel nodig een andere planning van je duik te maken en je leert gebruik te maken van speciale schema's.


Aangezien de meeste duikcomputers een Nitrox stand hebben is het theoretische gedeelte even opletten en daarna gelijk duiken met Nitrox. Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale Buddyfish prijzen. Uiteraard kan je verschillende materialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. (duikwinkel)
Deze cursus kan als theoretische cursus gedaan worden of als combinatie met buitenwater duiken. We gaan dan 2 duiken maken, maar dit hoeft niet. Wij geven deze cursus vanuit de PADI duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Center Parcs Port Zelande, Breda en Camping Den Osse.Wat kost deze cursus? Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Deze specialty telt uiteraard mee voor je PADI Master Scuba Diver brevet.
Wanneer kan jij deze PADI specialty doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

klik hier om terug te gaan naar het specialty menu

klik hier voor het cursusaanbod