padi

EFR

EFR 

dan europe

 

PADI Night Diver

Je ziet de zon vaak genoeg ondergaan. De lichten gaan aan en alles wordt rustig op straat. De nachtmensen komen tot leven en een nieuwe wereld opent zich.
Dit is onderwater ook zo. De nachtjagers komen te voorschijn. In Egypte komen de Murene's uit hun holen te voorschijn om te gaan jagen. De Spaanse danseres kruipt tevoorschijn en toont haar prachtige felgekleurde lichaam. Papagaaivissen verstoppen zich tussen de koralen.
In Nederland zie je de kleine visjes hun schuilplaats opzoeken en de snoeken uit hun perfecte Hover te voorschijn komen en de jacht gaat beginnen. In de Grevelingen komen alle kreeften tegelijkertijd uit hun holen en gaan het gevecht om het diner aan. Een geweldige ervaring.
Kortom, het is tijd voor een nachtduik.

In deze specialty leer je te duiken in het donker. In 3 duiken wordt alles uitgelegd over de speciale duikplanning, het gebruik van verschillende soorten lampen en vooral heel veel zien. De favoriete specialty van onze instructeurs. Wat kost deze cursus? Bij duikschool Buddyfish kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.
Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale Buddyfish prijzen. Uiteraard kan je verschillende materialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. (duikwinkel)
Wij geven deze cursus vanuit de PADI duikcentra in Rotterdam, Amstelveen, Breda, Center Parcs Port Zelande en Camping Den Osse.

Deze specialty telt uiteraard mee voor je PADI Master Scuba Diver brevet.
Wanneer kan jij deze PADI specialty doen?

klik hier om terug te gaan naar het specialty menu

klik hier voor het cursusaanbod